Bemutatkozás

Szeretettel üdvözöljük Önt az Elixír Masszázs, honlapján. E honlap segítségével szeretnénk bemutatni a nálunk igénybe vehető frissítő-, stresszoldó-, valamint cellulit masszázsokat, és fiziotherápiás kezeléseket és szélesebb körben ismertté tenni ezek jótékony hatásait. A városi életmód egyre feszültebb tempót diktál, egyre több a munka, nagyobb a terhelés, így fontos, hogy mindenki felismerje, hogy szükség van ezeknek a negatív hatásoknak az ellensúlyozására. Többek között a masszázs feladata a belső egyensúly, a jó közérzet és megjelenés megteremtése valamint az egészség megőrzése.
Ha munkája maximális szellemi vagy fizikai erőnlétet követel, intenzív stresszel jár, illetve ha az ezekkel általában együtt járó rendszertelen életmód meglátszik alakján, akkor ne késlekedjen tovább, jelentkezzen be még ma hozzánk egy masszázsra! Amennyiben mozgásszervi panaszai vannak és összetettebb kezelést igényelnek abban az esetben fiziotherápiával van lehetőség kombinálni a masszázsokat vagy célzottan ezen kezeléssel, vagy kezelésekkel tudjuk enyhíteni panaszait.

Fiziotherápiás kezeléseket az alábbi esetekben javallt alkalmazni: izomfájdalom, rándulás, húzódás, bénult- sorvadt izom, bevérzés, nyaki- háti és deréktáji panaszok. Ezeket a kezeléseket nálunk többhetes vagy akár többhónapos várakozási idő nélkül vehetik igénybe vendégeink. A masszázsok felhasználása igen sokrétű: alkalmazhatjuk frissítő vagy ellazító célzattal, sportolóknál a sporttevékenység előkészítésére és fokozására, valamint mozgásszervi betegségben szenvedők esetén a panaszok enyhítésére, illetve a narancsbőr eltüntetésére. Egyre többen fordulnak a természetes gyógymódok felé, hiszen azt tapasztalják, hogy a gyógyszerekkel ellentétben ezek valóban pozitív változásokat hoznak életükbe. A testre gyakorolt hatások mellett a masszázs a lelket is kényezteti. Egy-egy kezelés alkalmával a vendégek ellazulnak, testükkel harmóniába kerülnek, különösen igaz ez a Hot & Cold Stone© lávaköves masszázs alkalmazása esetén, melyet különlegességeként - sok szeretettel ajánlunk mindenkinek, aki a rohanó hétköznapokban pihenésre, relaxálásra és egy feledhetetlen és összehasonlíthatatlan masszázsélményre vágyik.

Kedvezményes árú bérletek és ajándékkártyák vásárlására is van lehetőség. Fiziotherápiás –és Masszázskezeléseinket mindíg a Vendég igényei szerint, személyre szabottan végezzük.
Bízunk abban, hogy az általunk kínált szolgáltatások elnyerték tetszését és nemsokára vendégeink között üdvözölhetjük Önt! Kellemes böngészést!

Tisztelettel: Czitkovics Tünde és Rozner Antal
Megosztás
Elixír Masszázs - MagyarElixír Masszázs - Német